Любі мешканці Херсонщини, підтримайте мрію дітей мати ігровий майданчик

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:

Шановні, Гордєєв А.А. та Путілов А.С.!
Звертаюсь до вас по питанню облаштування дворових територій Херсонщини дитячими ігровими майданчиками.
Дане питання я порушила ще в серпні 2015 р., коли звернулась до мера міста Миколаєнка В.В. та Департаменту молоді та спорту. Нажаль, на звернення ніхто не відреагував в міській раді, а департамент молоді та спорту надав відповідь, що дане питання може розглядатися місцевою або обласною радою і це не належить до їх компетенції. Щомісяця я письмово звертаюсь до мера міста, але ніхто відповіді мені не надає. В січні 2016 р. я вимушена була звернутися письмово з проханням встановити дитячий ігровий майданчик по вул. Патона, 23, к. 2, до Президента України, Порошенка П.О. Отримавши відповідь від Адміністрації Президента України, я дуже зраділа, що дане питання було розглянуто. Але мій лист був знов ж таки перенаправлений до м. Херсона, і бюрократична волокіта знов почалася з точки відправлення. Такі звернення до Президента я направляла двічі, і нарешті отримала відповідь за підписом І.Трибух, що в дворі за адресою: м. Херсон, вул. Патона 23, к. 2, знаходяться 2 чудових дитячих ігрових майданчика, облаштованих малими архітектурними формами, які знаходяться в задовільному стані та безпечні для гри і відпочинку дітей. Я з цим не згодна, оскільки так звані “дитячі майданчики” були встановлені без сертифікатів якості та дозволів на це. З того часу пройшло вже більше 6 років, дані малі архітектурні форми просто розвалилися, т.я були зроблені з іржавого металобрухту, та несуть велику небезпеку для зоров’я дітей. ЖЕК не лагодить ці “майданчики”, оскільки повідомляє, що вони на балансі в них не знаходяться і дає неправдиву “липову” відписку на мої звернення до Президента України, що наш двір не потребує встановлення сучасного безпечного ігрового майданчика.
На сьогодні я, як і більшість мешканців нашого будинку, є добросовісним платниками податків, ми наповнюємо казну міста, області, держави необхідними коштами, і наші діти мають таке саме право на нормальні умови для гри та розвитку, як і в інших районах міста, області, держави.
Прошу за вищевказаною адресою все ж таки виділити невелику суму коштів з бюджету області на встановлення в нашому дворі декількох безпечних сучасних розвиваючих малих архітектурних форм. Якщо ж, Ви, категоричні в своєму рішенні, що наші діти не потребують цього, то прошу приїхати та зрізати той металобрухт, так як він небезпечний для здоров’я та життя дітей. До того ж в дворі був встановлений стіл та дві лавки, за яким щовечора збираються компанії неадекватних людей в алкогольному або наркотичному сп’янінні, розпивають в присутності малолітніх дітей пиво та горілку. Прошу його демонтувати. На цьому місті повинен стояти нормальний майданчик, на якому діти зможуть грати, а не спостерігати за нетверезими дорослими.
Я активно слідкую за життям нашого рідного краю. Протягом певного часу по місту та області були встановленні в різних районах сучасні ігрові майданчики (Житлоселище, Таврійський, ХБК, центр міста, Антонівка, Олешки, Берислав, Чорнобаївка та багато інших). Ці події дуже активно висвітлюються в ЗМІ. Так склалося, що в м-ні Корабел не має жодного сучасного ігрового майданчика. Тому доводиться батькам з маленькими діточками добиратися переповненими маршрутками в інші райони міста, витрачати дуже багато часу та сил на ці поїздки, щоб дитина могла пограти в нормальних умовах. Зробіть же нарешті і для наших дітей Острова (м-н Корабел) подарунок у вигляді довгоочікуваного справжнього цікавого розвиваючого безпечного сучасного майданчика, подаруйте малечі нарешті щасливе дитинство!
Мені соромно за державу. Чому на прості звернення своїх же громадян влада не реагує?
Будьте так ласкаві, зверніть хоть, Ви, на моє прохання увагу, тим паче, що попереду 17 липня і по нашому 183 округу довибори і ВРУ. По місту ми бачимо бігборди представників міської та обласної влади, на яких йдеться мова про можливе покращення умов життя своїх громадян, якщо певний кандидат прийде до влади. Я дуже сподіваюсь, що найближчим часом ці обіцянки стануть реальністю і в дітей все ж таки з’явиться омріяний дитячий майданчик!
Дякую за увагу, розуміння та втілення в реальність дитячих мрій!

Залишилося днів: 0

Зібрано підписів: 1 / 1000

Збір підписів завершено!

ПЕРЕЛІК ОСІБ, ЯКІ ПІДПИСАЛИ ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ